BRIXXonline cursusdagen

De missie van BRIXXonline is om jou als vastgoedbeheerder zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, door je vastgoedadministratie te automatiseren. Wij vinden het belangrijk dat BRIXXonline door jou als klant in de volle breedte wordt gebuikt.

We organiseren daarom een aantal cursusdagen waarbij jij als BRIXXonline-gebruiker je kennis van het systeem kan vergroten, zodat je nog meer uit het systeem kan halen. Voorafgaande aan de cursusdagen bieden we deelnemers de mogelijkheid om vragen en onderwerpen in te sturen, die tijdens de cursus behandeld zullen worden. Meld je nu aan voor een cursusdag op dinsdag 7 of 14 maart. Wij zorgen voor een lunch en afsluitende borrel. 

Inhoud BRIXXonline cursusdagen

De BRIXXonline cursusdagen duren één dag en zullen plaatsvinden op ons kantoor in Dronten. De cursus start om 10.00 en eindigt om 15.00. Daarnaast verzorgen wij de lunch en afsluitende borrel.

Bij aanmelding kan je onderwerpen of vragen opgeven die jij graag besproken wil hebben tijdens de cursus. Onze trainer zal vervolgens deze vragen en onderwerpen meenemen in het cursusprogramma.

De BRIXXonline cursusdagen gaan door bij een minimum aantal van zes deelemers per datum. Indien wij minder aanmeldingen ontvangen, kan het zijn dat wij data samenvoegen. De maximum per cursusdag bedraagt vijftien cursisten. 

Deze cursus is uitsluitend voor BRIXXonline-gebruikers. 

Bij vragen over de BRIXXonline cursusdagen kan je altijd contact met ons opnemer door te bellen naar 0320 – 286334 of te mailen naar info@brixxonline.nl.

Aanmelden BRIXXonline cursusdagen

De inschrijving voor de BRIXXonline cursusdagen op 7 en 14 maart zijn gesloten. Wij komen binnenkort weer met nieuwe data. Alle gebruikers ontvangen een e-mail zodra nieuwe data beschikbaar zijn.