Contractbeheer software helpt automatiseren vastgoedadministratie

Contractbeheer software helpt bij automatiseren vastgoedadministratie

Waar in andere sectoren veel werk geautomatiseerd wordt, is dat in de vastgoedsector zeker nog niet altijd het geval. Voor kleine en middelgrote vastgoedbeheerders was lange tijd geen betaalbare software beschikbaar voor het automatiseren van administratieve werkzaamheden. Contractbeheer software BRIXXonline faciliteert deze groep vastgoedbeheerders bij het automatiseren van de vastgoedadministratie.

Welke zaken zijn met contractbeheer software te automatiseren?

De administratieve werkzaamheden die bij het beheren van vastgoed komen kijken, zijn eenvoudig te automatiseren met onze gebruiksvriendelijke contractbeheer software. Werkzaamheden als het opstellen van huurovereenkomsten, het factureren, indexeren of verwerken van betalingen nemen erg veel tijd in beslag, wanneer vastgoedbeheerders dit handmatig uitvoeren. Hoe fijn zou het zijn wanneer deze routinewerkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden, zodat u zich kunt richten op andere werkzaamheden zoals klantencontact en acquisitie? Met contractbeheer software BRIXXonline is dit een fluitje van een cent!

Eigen beheer en beheer voor derden automatiseren

Vastgoedbeheer voor derden vraagt om andere administratieve handelingen dan beheer vanuit een eigenaarsrol. Ook deze werkzaamheden zijn eenvoudig te automatiseren met BRIXXonline. Ontvangen huurpenningen en door u voorgeschoten onderhoudskosten horen niet in uw boekhouding thuis, terwijl u de beheervergoeding die u bij uw opdrachtgever in rekening brengt juist wel wilt opnemen in uw boekhouding. Toch wilt u al deze betalingen in één overzicht afrekenen met uw opdrachtgever. De administratieve stappen die hiervoor genomen dienen te worden kosten veel tijd wanneer deze handmatig uitgevoerd worden. In contractbeheer software BRIXXonline wordt deze huurafrekening automatisch opgesteld en verstuurd naar uw opdrachtgevers. Uw boekhouding wordt middels een koppeling ook automatisch geüpdatet. Dit bespaart u heel veel werk!

Over contractbeheer software BRIXXonline

BRIXXonline is gebruiksvriendelijke en betaalbare software voor vastgoedbeheer en is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote vastgoedbeheerders met een beheerportefeuille van circa 75 tot 1000 verhuur eenheden. Wij helpen u graag bij het automatiseren van uw vastgoedadministratie!

Wilt u meer weten over BRIXXonline? Lees meer over onze contractbeheer software via deze link, vraag gratis en geheel vrijblijvend een demo aan of bel 0320-286334 voor meer informatie.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *