BRIXXonline, De ideale software voor vastgoedbeheer.

Denk mee, innoveer mee! De ideale software voor vastgoedbeheer

BRIXXonline ontwikkelt een vastgoedbeheersysteem dat volledig is afgestemd op de wensen van haar klanten. U roept, wij draaien… daar komt het op neer.

Uit het grote aantal demo’s dat BRIXXonline sinds de lancering heeft gegeven, blijkt dat kleine en middelgrote vastgoedbeheerders behoefte hebben aan een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem. Een slimme tool die écht werk uit handen neemt. Bij BRIXXonline wordt in nauw overleg met de gebruikers continu ontwikkeld aan een vastgoedbeheersysteem dat in de behoefte van kleine en middelgrote vastgoedbeheerders voorziet.

Grote vraag naar gebruiksvriendelijke vastgoedbeheersoftware

Veel gehoorde kritiek op softwarepakketten voor vastgoedbeheer is dat ze enkel geschikt zijn voor grote bedrijven. Systemen zijn vaak complex, niet gebruiksvriendelijk en te duur voor kleine en middelgrote beheerders. Zij stellen immers hele andere eisen aan een systeem en hebben veel minder functionaliteiten nodig. Kleine en middelgrote vastgoedbeheerders, zoals bijvoorbeeld box 3 beleggers en expat- en kamerverhuurders, zijn hierdoor vaak noodgedwongen overgeleverd aan de beperkingen van systemen als Excel en Acces.

Soepele samenwerking

Fedor Welboren van Confides Beheer uit Groningen gebruikt sinds enkele maanden BRIXXonline en is één van de klanten die actief betrokken is bij de verdere ontwikkeling van het systeem.

“Ons bedrijf beheert een groot aantal woningen voor particuliere eigenaren. Vastgoedbeheer voor derden vraagt om andere functionaliteiten dan beheer vanuit een eigenaarsrol. Vooral het financieel beheer ziet er anders uit. Vanuit onze ervaring hebben we een bijdrage aan de ontwikkeling kunnen leveren. De samenwerking met BRIXXonline verloopt soepel; suggesties die wij aandragen worden door BRIXXonline uitgewerkt en ingepland voor realisatie. De eerste resultaten zijn opgeleverd en worden inmiddels naar tevredenheid door ons gebruikt”, aldus Fedor.

De kracht van eenvoud

Voor de ontwikkeling van BRIXXonline is het programma VBS van Metafoor Vastgoed en Software als basis genomen. VBS wordt al sinds 1998 gebruikt bij inmiddels 40 gemeenten. De BRIXXonline klant profiteert van ruim 15 jaar investeren en ingebrachte ervaring van de VBS gebruikers.

Voor de kleine en middelgrote beheerder van commercieel vastgoed is het systeem vereenvoudigd. Alleen de relevante functionaliteiten zijn behouden. De uitbreidingen op het systeem worden ontwikkeld op basis van de behoefte en de input van de BRIXXonline klanten. Daarbij wordt  gebruiksvriendelijkheid steeds als uitgangspunt genomen. Zo wordt praktijkervaring optimaal vertaald naar een gebruiksvriendelijk vastgoedbeheersysteem.

De ontwikkelingen zijn waardevol voor alle gebruikers,  de ontwikkelkosten neemt BRIXXonline dus voor haar rekening. Voor de klanten geldt een vaste scherpe prijs die veel lager ligt dan bij veel andere vastgoedbeheersystemen.

Voor wie

Sinds de lancering van BRIXXonline in juli van dit jaar hebben inmiddels 15 klanten de tool in gebruik genomen. Middelgrote vastgoedbeleggers, verhuurmakelaars en particuliere beleggers zijn het type klanten die in BRIXXonline de ideale tool vinden.

Denk mee, innoveer mee!

Is uw interesse gewekt na het lezen van dit artikel en heeft u behoefte aan software om de beheerwerkzaamheden efficiënter in te inrichten, kies dan nu voor BRIXXonline.

BRIXXonline is 16 november aanwezig op de Dag van het Vastgoedbeheer 2017 in het Novotel Convention Centre in Amsterdam. Voor een vrijblijvende demo-afspraak kunt u contact opnemen met Jurjen van Bunningen – Accountmanager T:06-221 69 384 E: jurjen.van.bunningen@brixxonline.nl.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *