BRIXXonline koppeling Ondertekenen.nl

De digitale handtekening is veel meer dan alleen een digitale krabbel die op een document gezet wordt. Ondertekenen.nl plaatst bij elke digitale handtekening een onafhankelijk tijdstempel en u ontvangt een transactiebon bij ieder getekend document. Bovendien krijgt u de keuze om sterke methodes voor identiteitsverificatie toe te voegen aan het proces (o.a, DigiD, iDIN, iDEAL, Paspoort check en SMS). Zo weet u zeker met wie u zaken doet.

Ondertekenen.nl is de Nederlandse digitale handtekening oplossing van Evidos. Evidos is hét internationale cloud platform voor digitale bewijskracht en marktleider in het leveren van oplossingen voor digitale handtekeningen en digitaal identificeren. Evidos werkt al meer dan 10 jaar voor grote organisaties en ook voor het MKB.

Ondertekenen.nl

Wat doet de koppeling met Ondertekenen.nl van Evidos?

De koppeling met Ondertekenen.nl maakt het mogelijk om huurovereenkomsten van een rechtsgeldige, digitale handtekening te voorzien. Een huurder genereert zelf een contract door gegevens in te voeren in BRIXXonline en kan deze vervolgens door de integratie met Ondertekenen.nl digitaal ondertekenen. Snel, makkelijk en efficiënt!