vastgoed beheer software brixxonline

Metafoor lanceert BRIXXonline voor beheer vastgoedportefeuilles

Dronten, 7 juli 2017 – Metafoor Vastgoed en Software richt zich met BRIXXonline op de markt voor commercieel vastgoed. De nieuwe portal biedt vastgoedbeheerders toegang tot state-of-the-art software voor het administratieve, juridische en financiële beheer van commerciële vastgoedportefeuilles.

Metafoor Vastgoed en Software is specialist op het gebied van professioneel vastgoedbeheer. Met de software VBSonline is Metafoor sinds 1999 één van de markleiders in de (semi)overheidsmarkt. De dienstverlening is nu met BRIXXonline uitgebreid naar de commerciële markt.

Betaalbare softwareoplossing

“Vooral kleine en middelgrote vastgoedbeheerders zijn in toenemende mate veel tijd kwijt aan het  administratieve beheer”, zegt Jurjen van Bunningen, accountmanager BRIXXonline. ‘’De bottleneck is dikwijls de beschikbaarheid van een betaalbare en gebruikersvriendelijke softwareoplossing. Met BRIXXonline bieden wij de vastgoedbeheerder een portal die toegang geeft tot ons professionele platform waarmee  ‘met één druk op de knop’ volledig inzicht en overzicht in de vastgoedportefeuille verkregen kan worden.”

Compleet dashboard

De BRIXXonline vastgoedportal biedt volledige ondersteuning bij vastgoedbeheer, waardoor het maken van verhuurovereenkomsten en de facturatie eenvoudige handelingen worden. Voorts opent  BRIXXonline onder meer de mogelijkheid voor indexeren van de contracten en het berekenen van rendementen, verhuuromzet en debiteurenstatus. Kortom, BRIXXonline biedt een compleet dashboard van de totale vastgoedexploitatie.

Cloud toegankelijkheid

Van Bunningen: “Met BRIXXonline voldoen wij aan de behoefte van vastgoedbeheerders om altijd en overal over de actuele gegevens te kunnen beschikken. Alle gegevens en documenten van een vastgoedportefeuille worden met BRIXXonline veilig in de cloud opgeslagen en zijn overal en altijd  online toegankelijk.”

Klantportaal

Voor efficiënte communicatie met huurders biedt de webapplicatie straks de mogelijkheid om als klantportaal te dienen. Daarbij loggen huurders  in op BRIXXonline om bijvoorbeeld overeenkomsten digitaal te ondertekenen en om facturen en correspondentie in te zien. Met BRIXXonline is het tevens mogelijk om potentiele huurders inzicht te geven in de voor verhuur beschikbare ruimten. De webapplicatie biedt de mogelijkheid  om 3D-modellen te tonen. Zo’n digitale rondleiding vereenvoudigt de selectie voor potentiele huurders aanzienlijk en bespaart de kostbare tijd van bezichtigingen.

Klik hier voor meer informatie over BRIXXonline.

Jurjen van Bunningen – accountmanager BRIXXonline T: 06 221 69 84 Ejurjen.van.bunningen@brixxonline.nl.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *