Samenwerkingen

Chapps, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline

Chapps stelt u als beheerder in staat op de meest efficiënte en professionele manier een inspectie digitaal uit te voeren en het inspectierapport realtime te genereren. Zo kunnen foto’s direct worden genomen en schades worden vastgelegd. Daarnaast wordt de volledige huurcyclus ondersteund voor een optimale ondersteuning. Beheerders kunnen deze inspectierapporten vervolgens ter plekke laten ondertekenen en per e-mail aan de huurder, verhuurder en beheerder versturen.

Door middel van de koppeling met Chapps worden de inspectierapporten vanuit Chapps gemakkelijk ingeladen in BRIXXonline. Deze inspectierapporten worden vervolgens gekoppeld aan de juiste vastgoedobjecten in BRIXXonline. Klik hier voor de brochure van Chapps.

Eén van de oplossingen van LOEK! is speciaal ontwikkeld voor dagelijks technisch beheer. Voor de huurder is een service app beschikbaar waarmee gemakkelijk storingen gemeld kunnen worden. De gehele workflow van de melding tot en met de (financiële) afhandeling van de melding wordt verwerkt in LOEK!. De huurder, beheerder en de uitvoerende partijen worden automatisch op de hoogte gehouden over de status van de meldingen. Het voordeel van het uitwisselen van informatie is dat gegevens maar in één systeem ingevoerd dienen te worden. De koppeling communiceert twee kanten op. BRIXXonline is de centrale vastgoedadministratie en LOEK! maakt gebruik van de data uit BRIXXonline. De producten die LOEK! oplevert kunnen worden opgeslagen in BRIXXonline. Als beheerder verkrijgt u hierdoor totaalinzicht in uw beheerportefeuille door simpelweg één systeem te raadplegen.
S1MONE is een communicatietool voor het efficiënt afhandelen van meldingen, zoals storingen en reparatieverzoeken. S1MONE vervangt traditionele communicatievormen, zoals telefooncentrales, e-mails, inlogportalen en werkbonnen, en zorgt voor veilige, foutloze en overzichtelijke communicatie binnen de gehele keten. Uitblijvende statusupdates, dubbele meldingen, een verkeerd adres, onvolledige contactgegevens en herhaalbezoeken zijn verleden tijd. Door de melder via een QR-code en WhatsApp de juiste informatie te laten verstrekken wordt de melding effectief afgehandeld. S1MONE is in veel branches actief, zoals vastgoed, leasing, facility management en openbare ruimte. S1MONE staat voor efficiënt 24/7 klantcontact en is dé oplossing voor een betere klantbeleving.

API-koppelingen

Jortt, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline
koppeling vastgoedbeheersysteem met mollie
Twinfield

Plugin-koppelingen

Exact, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline
plugin koppeling vastgoedbeheersysteem e-boekhouden.nl
King, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline

Bank-koppelingen

MT940 dagafschriften verwerking

Pain.001 SEPA betaalopdracht

Pain.008 SEPA incasso