Samenwerkingen

Facilitee, partner BRIXXonine

Facilitee is de nr. 1 software voor het optimaal afhandelen van onderhouds-en reparatieverzoeken en storingen. De klanten van Facilitee verhogen hun operationele marge direct met minimaal 51,3%, scoren gemiddeld een 4,5 uit 5 sterren op huurderstevredenheid en dankzij de snelle en zeer gebruiksvriendelijke software neemt ook jouw medewerkerstevredenheid direct toe! Dankzij de perfect werkende API-koppeling met BRIXXonline sluiten wij zeer regelmatig nieuwe klanten aan. Huurders, managementpartijen, eigenaren en leveranciers hebben allemaal hun eigen omgeving en die zijn realtime verbonden. Daarmee creëren wij ongekende grip, inzicht en controle voor onze klanten. Wij zijn altijd bereikbaar voor een verkennend gesprek, dat kan via deze link. Start nu met het technisch vastgoedbeheer van de toekomst!

S1MONE is een communicatietool voor het efficiënt afhandelen van meldingen, zoals storingen en reparatieverzoeken. S1MONE vervangt traditionele communicatievormen, zoals telefooncentrales, e-mails, inlogportalen en werkbonnen, en zorgt voor veilige, foutloze en overzichtelijke communicatie binnen de gehele keten. Uitblijvende statusupdates, dubbele meldingen, een verkeerd adres, onvolledige contactgegevens en herhaalbezoeken zijn verleden tijd. Door de melder via een QR-code en WhatsApp de juiste informatie te laten verstrekken wordt de melding effectief afgehandeld. S1MONE is in veel branches actief, zoals vastgoed, leasing, facility management en openbare ruimte. S1MONE staat voor efficiënt 24/7 klantcontact en is dé oplossing voor een betere klantbeleving.
Chapps, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline

Chapps stelt u als beheerder in staat op de meest efficiënte en professionele manier een inspectie digitaal uit te voeren en het inspectierapport realtime te genereren. Zo kunnen foto’s direct worden genomen en schades worden vastgelegd. Daarnaast wordt de volledige huurcyclus ondersteund voor een optimale ondersteuning. Beheerders kunnen deze inspectierapporten vervolgens ter plekke laten ondertekenen en per e-mail aan de huurder, verhuurder en beheerder versturen.

Door middel van de koppeling met Chapps worden de inspectierapporten vanuit Chapps gemakkelijk ingeladen in BRIXXonline. Deze inspectierapporten worden vervolgens gekoppeld aan de juiste vastgoedobjecten in BRIXXonline. Klik hier voor de brochure van Chapps.

API-koppelingen

Jortt, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline
koppeling vastgoedbeheersysteem met mollie
Twinfield

Plugin-koppelingen

Exact, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline
plugin koppeling vastgoedbeheersysteem e-boekhouden.nl
King, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline

Bank-koppelingen

MT940 dagafschriften verwerking

Pain.001 SEPA betaalopdracht

Pain.008 SEPA incasso