Samenwerkingen

Chapps, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline

Chapps stelt u als beheerder in staat op de meest efficiënte en professionele manier een inspectie digitaal uit te voeren en het inspectierapport realtime te genereren. Zo kunnen foto’s direct worden genomen en schades worden vastgelegd. Daarnaast wordt de volledige huurcyclus ondersteund voor een optimale ondersteuning. Beheerders kunnen deze inspectierapporten vervolgens ter plekke laten ondertekenen en per e-mail aan de huurder, verhuurder en beheerder versturen.

Door middel van de koppeling met Chapps worden de inspectierapporten vanuit Chapps gemakkelijk ingeladen in BRIXXonline. Deze inspectierapporten worden vervolgens gekoppeld aan de juiste vastgoedobjecten in BRIXXonline. Klik hier voor de brochure van Chapps.

Eén van de oplossingen van LOEK! is speciaal ontwikkeld voor dagelijks technisch beheer. Voor de huurder is een service app beschikbaar waarmee gemakkelijk storingen gemeld kunnen worden. De gehele workflow van de melding tot en met de (financiële) afhandeling van de melding wordt verwerkt in LOEK!. De huurder, beheerder en de uitvoerende partijen worden automatisch op de hoogte gehouden over de status van de meldingen.

Het voordeel van het uitwisselen van informatie is dat gegevens maar in één systeem ingevoerd dienen te worden. De koppeling communiceert twee kanten op. BRIXXonline is de centrale vastgoedadministratie en LOEK! maakt gebruik van de data uit BRIXXonline. De producten die LOEK! oplevert kunnen worden opgeslagen in BRIXXonline. Als beheerder verkrijgt u hierdoor totaalinzicht in uw beheerportefeuille door simpelweg één systeem te raadplegen.

API-koppelingen

Jortt, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline
koppeling vastgoedbeheersysteem met mollie
Twinfield, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline

Plugin-koppelingen

Snelstart, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline
Exact, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline
plugin koppeling vastgoedbeheersysteem e-boekhouden.nl
King, samenwerking vastgoedbeheersysteem BRIXXonline

Bank-koppelingen

MT940 dagafschriften verwerking

Pain.001 SEPA betaalopdracht

Pain.008 SEPA incasso