Software voor vastgoedbeheer

Vastgoed beheer software voor commercieel vastgoed

Bent u te veel tijd kwijt aan het administratief beheer van uw vastgoedportefeuille? Met vastgoed beheer software BRIXXonline is uw verhuuradministratie altijd goed georganiseerd. Hierdoor bespaart u tijd en geld en voorkomt u fouten. Wat levert BRIXXonline u op? We hebben de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Uw vastgoedgegevens en -documenten overal bereikbaar
  • Uw administratieve taken snel en goed geregeld
  • Efficiënte communicatie met uw huurders
  • Uw debiteurenbeheer onder controle
  • Een digitale rondleiding in uw verhuurbare ruimten
  • Inzicht en overzicht met een duidelijk dashboard
  • BRIXXonline is continue in ontwikkeling
  • U kunt direct aan de slag met BRIXXonline

Uw vastgoedgegevens en -documenten overal bereikbaar

Bent u soms uren aan het zoeken naar gegevens en documenten omdat deze op verschillende plekken worden bewaard? Of omdat iedere medewerker zijn eigen administratie heeft die niet voor iedereen toegankelijk is? Gegevens en documenten zijn met vastgoed beheer software BRIXXonline centraal opgeslagen en overal online bereikbaar. Zo gaat er geen tijd verloren en kunt u zich bezighouden met uw core business.

Uw administratieve taken snel en goed geregeld

Bent u te veel tijd kwijt aan het administratief beheer van uw vastgoedportefeuille? Met vastgoed beheer systeem BRIXXonline kunt u met een druk op de knop overeenkomsten maken, factureren, indexeren en BTW aangifte en servicekostenafrekeningen uitdraaien. Hierdoor bespaart u tijd en geld en voorkomt u fouten.

Efficiënte communicatie met uw huurders

Gaat uw tijd verloren in de communicatie met uw huurders? Met het klantportaal van vastgoedbeheer software BRIXXonline kunnen uw huurders overeenkomsten digitaal ondertekenen en facturen, herinneringen en gemaakte afspraken inzien. Daardoor verloopt het contact met uw huurders efficiënt, heeft u getekende overeenkomsten super snel retour en raken documenten nooit meer kwijt.

Uw debiteurenbeheer onder controle

Bent u als vastgoedbeheerder veel tijd kwijt aan uw debiteurenbeheer of lopen betalingsachterstanden ongemerkt op? Met vastgoed beheer software BRIXXonline voor bedrijven kunt u betalingen snel en gemakkelijk verwerken en worden herinneringen automatisch verstuurd. De verzonden brieven worden automatisch in een dossier opgeslagen voor als u de vordering uit handen wilt geven. Hierdoor heeft u uw debiteurenbeheer altijd onder controle en voorkomt u betalingsachterstanden en inkomstenderving.

Een digitale rondleiding in uw verhuurbare ruimten

Wilt u uw klanten een impressie van een verhuurbare ruimte geven, zonder daarvoor het pand te bezichtigen? In vastgoed beheer software BRIXXonline kunnen al uw verhuurbare ruimten 3D getoond worden. Ruimtelijke informatie en verhuurinformatie wordt in een overzichtelijke viewer weergegeven. Dit stelt u in staat uw potentiële klant een digitale rondleiding te geven. En de klant krijgt hierdoor niet alleen een professionele indruk, het kan u ook nog eens veel tijd besparen. Terwijl u aandacht besteedt aan uw potentiële huurder kan de volgende klant zich alvast online oriënteren via het 3D-model, dat ook op uw website getoond kan worden.

Inzicht en overzicht met een duidelijk dashboard

Heeft u onvoldoende inzicht in de prestatie van uw vastgoed of kost het u veel tijd om informatie in een rapportage te verwerken? Het overzichtelijke dashboard in vastgoed beheer software BRIXXonline voor bedrijven geeft realtime inzicht in onder andere de bezettingsgraad, verhuuromzet en de totale exploitatie van uw portefeuilles. Beheert u in opdracht van een belegger? Dan kunt u uw opdrachtgever inzicht geven in het dashboard van de vastgoedportefeuille(s) die u voor hem of haar beheert. Zo bent u in control over uw vastgoedportefeuille, altijd en overal!

Vastgoed beheer software BRIXXonline is continu in ontwikkeling

BRIXXonline kent haar oorsprong in het vastgoedbeheer bij gemeenten. Het systeem wordt sinds 2015 aangepast aan de specifieke wensen van de beheerder van commercieel vastgoed. Nog maandelijks vinden ontwikkelingen plaats. Bovenstaande functionaliteiten zijn deels nog in ontwikkeling en worden continu doorontwikkeld. Het voordeel voor u als gebruiker is dat uw specifieke wensen meegenomen kunnen worden in de programma onderdelen.

Gelijk aan de slag met BRIXXonline!

Wanneer u aan de slag gaat met BRIXXonline dan zult u merken dat de software erg gebruiksvriendelijk is. Als nieuwe gebruiker kunt u na een korte eenmalige cursus direct met het systeem overweg. BRIXXonline is al beschikbaar vanaf €49,- euro per maand.

Wilt u meer informatie over vastgoedbeheer software BRIXXonline? Maak nu een vrijblijvende een demo afspraak Jurjen van Bunningen, +31 6 22 16 93 84 – Jurjen.van.Bunningen@brixxonline.nl, of neem contact op via onderstaand formulier. Wij komen graag bij u langs om onze vastgoedsoftware aan u te presenteren.


Contact opnemen