Vastgoed beheer software voor commercieel vastgoed

Optimaliseer je vastgoedbeheer met BRIXXonline: efficiënt en georganiseerd.

Bespaar tijd en geld en voorkom fouten met vastgoedbeheersoftware BRIXXonline. Ontdek de voordelen:

 • Direct aan de slag met BRIXXonline.
 • Overal toegang tot je vastgoedgegevens en -documenten.
 • Integreer je eigen mailsysteem met BRIXXonline.
 • Factureer, stuur herinneringen, genereer huur-/beheerovereenkomsten en meer.
 • Vereenvoudig de afrekening van servicekosten.
 • Automatiseer huurafrekeningen en bied inzicht aan opdrachtgevers.
 • Realtime inzicht met een overzichtelijk dashboard.
 • Efficiënte communicatie met huurders via het online klantportaal.
 • Eenvoudige verwerking van betalingen.
 • Naadloze integratie met andere systemen.
 • Ticketsysteem: Het registeren en afhandelen van meldingen van huurders.

 

BRIXXonline is betaalbare vastgoedbeheersoftware, verkrijgbaar vanaf €224,- per maand. Maak nu een vrijblijvende demo-afspraak met Tim Kreijne via +31 6 13 85 09 64 of Tim.Kreijne@brixxonline.nl. Neem ook contact op via het formulier hieronder. We komen graag langs om onze vastgoedsoftware te presenteren.

Gelijk aan de slag met BRIXXonline!

Zodra je begint met BRIXXonline, zul je ervaren dat de software zeer gebruiksvriendelijk is. Na een korte eenmalige cursus kun je als nieuwe gebruiker meteen met het systeem werken.

Uw vastgoedgegevens en -documenten overal bereikbaar

Ben je vaak urenlang aan het zoeken naar gegevens en documenten omdat ze op verschillende plaatsen worden bewaard? Of omdat elke medewerker zijn eigen administratie heeft die niet voor iedereen toegankelijk is? Met onze vastgoed beheer software BRIXXonline zijn gegevens en documenten centraal opgeslagen en overal online toegankelijk. Je verliest geen tijd meer en kunt je richten op je core business.

E-mailintegratie

Wanneer je BRIXXonline gebruikt, kun je gewoon blijven werken met je eigen mailsysteem. Door de integratie van één of meerdere e-mailadressen, verlopen inkomende en uitgaande e-mails via jouw eigen e-mailadres(sen).

Factureren, herinneringen sturen, huur-/beheerovereenkomsten genereren… en meer!

Administratieve werkzaamheden voor het beheer van de vastgoedportefeuille kunnen veel tijd kosten. Met het vastgoed beheer systeem BRIXXonline kun je al deze taken vanuit één systeem uitvoeren:

Dit bespaart tijd, geld en voorkomt fouten.

Servicekosten afrekenen

Als je een voorschot voor servicekosten aan je huurders in rekening brengt, kun je de voorschotbedragen in BRIXXonline gemakkelijk verrekenen met de werkelijke kosten.

BRIXXonline houdt rekening met bezetting en leegstand en biedt de volgende mogelijkheden per verrekenbare nota:

Het resultaat van een servicekostenafrekening in BRIXXonline is een debetnota wanneer de huurder moet bijbetalen, of een creditnota wanneer de huurder geld terugkrijgt. Deze nota laat zien hoe de werkelijke kosten zijn verdeeld en verrekend met de betaalde voorschotten.

Beheer voor derden, geautomatiseerde huurafrekening

Als je vastgoed beheert voor derden, biedt BRIXXonline volledig geautomatiseerde functionaliteit om een huurafrekening te maken voor je opdrachtgever. In één overzichtelijk document laat de afrekening aan je opdrachtgever zien welke huurders hebben betaald, wat de achterstanden zijn, of er sprake is van leegstand en welke (onderhouds)kosten je namens je opdrachtgever hebt betaald. Het saldo van de huurpenningen, verrekend met de onderhoudskosten en je beheervergoeding, kun je via een betaalopdracht aan je opdrachtgever overmaken.

Inzicht en overzicht met een duidelijk dashboard

Heb je beperkt inzicht in de prestaties van je vastgoed of kost het je veel tijd om informatie te verwerken in rapportages? Met het overzichtelijke dashboard van BRIXXonline voor bedrijven krijg je real-time inzicht in belangrijke gegevens, zoals bezettingsgraad, verhuuromzet en totale exploitatie van je portefeuilles. Als je vastgoed beheert in opdracht van een belegger, kun je je opdrachtgever toegang geven tot het dashboard van de vastgoedportefeuille(s) die je voor hen beheert. Zo behoud je altijd en overal controle over je vastgoedportefeuille!

Efficiënte communicatie met uw huurders (online klantportaal)

Verlies je veel tijd aan communicatie met je huurders? Met het klantportaal van BRIXXonline, vastgoedbeheer software, kunnen je huurders overeenkomsten digitaal ondertekenen en facturen bekijken. Ze kunnen ook de benodigde gegevens en documenten uploaden voor jouw screening en het opstellen van de huurovereenkomst. Deze gegevens en documenten blijven toegankelijk voor je huurders. Hierdoor verloopt het contact met je huurders efficiënt, ontvang je snel getekende overeenkomsten en raken documenten nooit meer zoek.

Betalingen eenvoudig en snel verwerkt

In BRIXXonline kun je betalingen gemakkelijk verwerken door je MT940 dagafschriften van de bank in te lezen. BRIXXonline matcht de openstaande posten in het systeem met de ontvangen betalingen en presenteert een overzicht van welke huurders hebben betaald en welke huurders nog aangemaand moeten worden. Als je BRIXXonline koppelt aan een van de boekhoudsystemen waarmee we een API-koppeling hebben, worden de betalingen volledig automatisch verwerkt zodra je de betalingen in je boekhoudsysteem hebt afgeletterd.

Vastgoedbeheersoftware BRIXXonline gemakkelijk aan te sluiten op andere systemen

Met BRIXXonline kun je gegevens uitwisselen met verschillende systemen, waaronder boekhoudpakketten, banksystemen, betalingssystemen, software voor technisch beheer, inspectiesoftware en software voor het digitaal ondertekenen van overeenkomsten. Klik hier voor een overzicht van de gerealiseerde aansluitingen.

Contact opnemen