contractbeheer optimaliseren

Vijf redenen om uw contractbeheer te optimaliseren

Administratief, juridisch en financieel beheer van vastgoedportefeuille(s) neemt vaak veel tijd in beslag. Door alle gegevens, documenten en contracten samen te brengen in één vastgoedbeheersysteem wordt veel tijd en geld bespaard en is uw verhuuradministratie altijd goed georganiseerd. Wij geven u vijf redenen waarom contractbeheer optimaliseren u grote voordelen gaat opleveren.

1) Centrale opslag: Uw gegevens en documenten overal bereikbaar

Vastgoedgegevens en –documenten worden meestal op verschillende plekken bewaard. Zo hebben medewerkers vaak hun eigen administratie die niet voor iedereen toegankelijk is. Met een online beheersysteem zijn alle gegevens en documenten centraal opgeslagen, waardoor ze overal online te raadplegen zijn.

2) Tijdwinst: Uw administratieve taken snel en goed geregeld

Administratief beheer neemt over het algemeen veel tijd in beslag. Met een online beheersysteem heeft u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk overeenkomsten te maken, te factureren, te indexeren en BTW overzichten en servicekostenafrekeningen te maken.

3) Dashboard: Realtime inzicht en overzicht in uw vastgoedexploitatie

Wanneer u onvoldoende inzicht heeft in de prestatie van uw vastgoed of wanneer het u veel tijd kost om informatie in een rapportage te verwerken, kan een online vastgoed beheer systeem uitkomst bieden. Een online beheer systeem geeft realtime inzicht in onder andere de bezettingsgraad, verhuuromzet en de totale exploitatie van uw portefeuilles. Wanneer u vastgoed beheert voor derden kunt u uw opdrachtgever inzicht geven in het dashboard van de vastgoedportefeuille die u voor hem of haar beheert in dit online systeem.

4) Incassowinst: Uw debiteurenbeheer onder controle

Indien betalingsachterstanden van uw huurders ongemerkt oplopen kan een online beheersysteem de oplossing zijn. In een dergelijk systeem kunt u betalingen snel en gemakkelijk verwerken en kunnen herinneringen en aanmaningen automatisch worden verstuurd. De verzonden brieven worden automatisch in een dossier opgeslagen voor als u de vordering uit handen wilt geven.

5) Klanttevredenheid: Efficiënte communicatie met uw huurders

Communicatie met huurders is vaak erg tijdrovend. In het klantportaal van een vastgoed beheer systeem kunnen huurders overeenkomsten digitaal ondertekenen. Daarnaast kunnen zij facturen, herinneringen en gemaakte afspraken inzien.

Optimaliseer uw vastgoedbeheer met BRIXXonline

Vastgoedbeheersoftware BRIXXonline van Metafoor Vastgoed en Software is speciaal ontwikkeld om het administratief, juridisch en financieel vastgoedbeheer te vergemakkelijken. De software is erg gebruiksvriendelijk, waardoor u als nieuwe gebruiker na een korte eenmalige cursus direct met het systeem overweg kunt. Wilt u meer informatie? Maak nu een vrijblijvende demo afspraak met één van onze adviseurs of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Een artikel van Jurjen van Bunningen, +31 6 22 16 93 84 – Jurjen.van.Bunningen@brixxonline.nl.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *